May 19, 2024

Zaterdag surfen, 27 juli 2019

een blos per dag?
Af en toe krijg ik deze gekke hankering om dingen te doen zoals elke blush in mijn verzameling.

Niet alles in één keer, let op (hoewel dat een beetje plezier zou zijn) – maar één blush per dag. Of, om te proberen elke lippenstift die ik bezit.

ADVERTENTIE

OMG. Zoals, hoe lang zou dit me eigenlijk nemen? Ik heb geprobeerd de wiskunde te doen, en ik schat dat het ruwweg voor EV-ER zou duren.

Ja, ik maak nog steeds mijn make-upladen schoon, maar ik denk er serieus aan het doen van het blozen ding, ook al is het gewoon om mijn weg door mijn Mac Blushes te maken … en misschien narren … en ik realiseer me het beste nu dat homegirl is Een ding voor warme peachy koraal blozen. Het is redelijk duidelijk als ik ze allemaal samen zie, ha ha ha!

Heb je ooit zoiets geprobeerd? – Gebruik van elk lipproduct of blush in uw make-upverzameling? Ik denk dat het vrij leuk en raar zou kunnen bevredigen op een OCD-manier.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

In het nieuws van vandaag zal ik vandaag bij Marie Kondo-ING mijn make-up chippen, tussen andere dingen, waaronder Preping the Condo voor het werk dat volgende week begint.

Daarom is niets van het ontstaan ​​op dit moment. I * Wish * Het was het leuke spul, maar het is gewoon reparatiewerkzaamheden aan het huis-lef. Een nieuwe boiler, nieuwe oven en een nieuwe airconditioner, omdat geen van hen correct werkt. Het werk moet gebeuren (vooral de vervanging van de oven voordat het in de herfst afkoelt), maar ze zijn geen esthetisch sexy home-projecten.

Heer weet hoe ik zou kunnen schrijven met mensen die volkomen in onze leidingen en sh * t, maar ik zal het proberen!

Ik kan volgende week een Lotta-lijsten plaatsen …

Wat betreft de werkelijke Caturday-surfen van dit weekend, zijn hier enkele TidBITS en FACTOIDEN die mijn aandacht hebben getrokken. Ik hoop dat je ze ook interessant vindt. ?

Wist je dat voor de oude Grieken en Romeinen een unibrow * de * opperste van alle #browgoals, en was geassocieerd met de meest wenselijke en intelligente vrouwen? Dit bericht plukt (ha ha) de meest interessante leuke feiten over de geschiedenis van wenkbrauwen.

Dus, El Hub en ik namen Connor om de Lion King afgelopen weekend te bekijken, en een van de filmvoorbeelden was voor de nieuwe kattenfilm. Nadat het gespeeld was, zaten we gewoon dat er elkaar een kijkje nam, “WTF gebeurde gewoon?” Ik heb nog nooit de musical gezien … alles wat ik weet over katten is het geheugennummer, dat ik me herinner dat ik Majoor in de jaren ’80 ben, en dat de personages een stel zijn? Felines, maar de trailer was vreemd als de hel, en ik weet niet of het geïmpliceerd is om opzettelijk te campy te zijn, of als u verwacht dat u het serieus neemt. Ik was … en nog steeds … erg in de war. Als een Bonafide CCL, heb ik het gevoel dat ik zou moeten zijn met een kattenfilm, maar ik dunno, man. (Ik heb de trailer hieronder geplaatst.)

HOERA! New York is de eerste staat in de natie om declawing katten te verbieden. Laten we hopen dat de andere 49-pak volgen.

Hier is hoe een kat te huisvesten, volgens de wetenschap. ???

Volgens sommige experts is de K-Beauty 10-SPEL-huidverzorgingsroutine een mythe die wordt bestempeld door marketing en Koreaanse charme-enthousiastelingen gebruiken bijna niet zo talrijke huidverzorgingsproducten, want we hebben geleid tot geloven.

Op zoek naar een manier om een ​​vieralarmblazje in je portemonnee te starten? Nou, Tom Ford’s lancering huidverzorging binnenkort … met een serum van $ 350 en een crème van $ 450, en dat is alleen voor starters.

Woo-Hoo! – Ik zie mijn favoriete gelukzalige blue wax op deze lijst van de beste waxende producten voor thuisverwijdering bij thuis.

Entrepreneuriale wetenschappers zijn momenteel bezig met een globale wapenrace om duurzame haarzakjes te genereren die hun vorm zullen houden, en wie het eerst vindt, kon haar verlies verouderd (voor het zeer rijke, tenminste).

Een vriendelijke aanwijzer om je verwarmde haarapparaten te ontkoppelen, met name plat ijzers

Mijn obsessie met Sir John is echt, mensen.

DUS. ECHT.

Serieus, zo raar

De originele Shake Shack!

Voel het

Ik begon net mijn eieren zo te koken, en mijn leven is voor altijd veranderd, #blessed.

ADVERTENTIE

Heb een geweldig weekend, vriend!

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.