May 18, 2024
Uncategorized

Zaterdag surfen: 23 september, 2017

Foundation Junkie Badge Ontgrendeld!
Ik ben echt freaking als het doen van de huid.

Is dat saai?

ADVERTENTIE

Het kan zijn, maar het is waar. Ik geloof nu mijn grootste make-up / schoonheids enthousiasmes zijn op basis, evenals concealer, die ik extreem gepassioneerd over heb, evenals het voornamelijk tot nu toe in de afgelopen twee jaar is gekregen, omdat voor de langste tijd foundation meer was als een bijzaak voor mij. Gewoon iets wat ik deed na het doen van het echte werk aan mijn ogen, wangen evenals lippen, A.K.A. de kleur.

Nu ben ik verbruikt met alles ontdekken. DE. Manieren. Om een ​​perfect uitziende huid te krijgen die niet opnemen met behulp van 300 pond make-up.

Het is uitdagend, kerel!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Misschien is het opgetreden nadat ik Connor op 41 had, maar ik zweer naar Gawd, dat het eerste jaar van het moederleven was als een hondenjaar. Het voelde als zeven jaar voorbij het programma van 12 maanden. Ik maak geen grapje!

Maar ja, ik ben echt, echt gepassioneerd over Foundation, evenals deze realisatie vond me de andere dag nadat iemand me heeft gevraagd wat mijn voorkeursstichting is, evenals ik geen antwoord van één woord kon geven. Clackin ‘weg op het toetsenbord, bleef ik denken: “Ik kan hier al weken over praten.”

Ik wil ontdekken wat er is om te begrijpen over Foundation. Zoals, als ik onbeperkte middelen ($), meisje, begrijp je wat ik zou doen? Ik zou elke basis in de wereld evalueren om alleen maar te kunnen proberen. Dan zou ik zorgen voor persoonlijke make-uplessen met Sir John, Charlotte Tilbury en Pat McGrath. Ik geloof dat dat zo leuk zou zijn!

Of ben ik gewoon gek? Is iemand anders gelooft dat dat geweldig zou zijn?

Stoof daar voor een seconde, evenals als je een moment hebt tussen SIPS of Coffee dat ik hoop dat het warm is, net als heerlijk, precies hier zijn enkele artikelen die mijn interessante snelheid deze week hebben gestimuleerd. Ik hoop dat je iets interessants ontdekt.

Na het zien van deze prachtige foto-serie dingen die voorschools in hun zakken in hun zakken, wens ik dat ik misschien teruggaat in de tijd en zie wat ik gebruikte om in de mijne te blijven.

De stijlen evenals innovatieve nailarts in Nailympia, een van de meest prestigieuze nagelwedstrijden ter wereld, zijn bananen. Het wordt beschouwd als een van de eerlijkste nagelwedstrijden sinds zijn strikte onpartijdige beoordelingsrichtlijnen.

Tim Gunn (Who is, in mijn gedachten, is mijn mentor / stijl peetvader) telefoon roept de mode-markt en vraagt ​​om ontwerpers om kleding te creëren die voor alle lichaamsvormen werken, evenals afmetingen, evenals niet alleen extreem lang, dunne vrouwen.

Welke 10 mensen hebben hun interviews met Anna Wintour gewend (blz. Ik zou hoogstwaarschijnlijk hoog getailleerde stretch broek dragen)

Ooit vraag waarom schoonheidsmerken cadeau-met-aankopen doen, maar niemand anders doet het echt? Dit is waarom.

Betaalbare drogisterij huidverzorging merk eenvoudig heeft nieuwe hydraterende reinigingsmiddelen voor een super droge huid.

Het verhaal van Patrick Ta is wat er gebeurt wanneer het de vrouw je vindt op Instagram en je make-upcarrière opleverden.

Een vader ontwikkelde een speelgoed van Ott twee verdiepingen voor zijn jongere in de achtertuin, evenals alles wat ik moet zeggen, “kan ik al binnengaan?” Dat ding lijkt als een mini-herenhuis!

Revlon heeft een coole nieuwe föhn die lijkt op iets uit het vijfde element.

Een overzichtelijke tijdlijn van de schoonheidsevolutie van Donatella Versace

Naar verluidt is dit de expert-tas die deskundige overal overal op zoek is geweest.

Krijg een van de meest gedurfde ontwerpers van West-Afrika, Amaka Osakwe.

The Fenty Beauty Holiday (via Sephora’s Instagram) ziet er baas uit.

Sam Fine is een legende in de make-upwereld.

ADVERTENTIE

Ik ben weggegaan! Ga naar de Oost-baai om naar mijn huishouden te gaan, evenals sommige vrienden die ik al een tijdje niet heb gezien. Heb een fantastische rest van je dag en een geweldig weekend. spreek je snel.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.