May 18, 2024
Uncategorized

Tiny Treasures (zoals de kleinste buis van Nars St. Moritz Ever!) Ever, evenals de Barneys New York zoals jezelf, 12-15 februari 2014

Gotta Like Barnys voor het leveren van beroeptliefhebbers. Ik geloof dat ze een paar van de allerbeste geschenk-met-inkoopkortingen ronddoen. Ze lijken altijd hun aantrekkingszakken in de rand te vullen met producten Ik zal echt gebruik maken van merken waar ik echt van hou, net als Nars, YSL, Givenchy en Deborah Lippmann.

Als u georganiseerd bent om deze week op welke manier dan ook inkoop te kopen (of, zelfs als u dat niet hebt gedaan, lol!), Vindt u plaats in de buurt van een barneys? Zo niet, geen probleem. Er zijn altijd Barneys.com.

ADVERTENTIE

Ze houden deze week hun enorme lente zoals jij, op 12 februari), waarin er monsters zullen zijn, monsters in overvloed.

Deze woensdag met zaterdag, besteed $ 250 of veel meer (ik begrijp dat dat veel is, maar het bevat voordelen) in hogere voorziening en / of verzorgingsproducten, evenals een geschenkzak uit de goodies.

Het spul in de tassen zullen variëren, hoe dan ook, hier zijn enkele visuele voorbeelden van de high-end schatten die moeten wachten op …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

We spreken over een mix van full-sized producten, luxe reisplaats-monsters, evenals teeny, kleine traktaties, zoals deze buis van Givenchy Le Rouge Lipstick (zo schattig!).

Misschien eindigt u met een van deze – ‘s werelds kleinste, veel charmante kleine buis van NARS St. Mortiz Pure Radiant Getint Hydratureer (AWW!).

Als u elk type concepten voor methoden nodig heeft om uw verlangenlijst te laten groeien, zijn hier een paar van mijn make-up, evenals beroepsfaves die worden aangeboden bij Barnys. Weet je, voor ideeën.

Door Terry Blush Veloute Sheer Crème Blush in Ginger Glaze

Door Terry Ombre Blackstar in Fizzy Jade

Zandloper Ambient Verlichting Blushes

Zandloper Visionnaire Duo in Prisma

Zandloper Muse Opaque Liquid Lipstick

KEVYN AUCOIN MATTE LIP-kleur in vasthoudend

Zondag Riley Blush in intieme

Zondag Riley Oogschaduw in Siberian Sable, Franse pers en een beetje zwarte jurk

Nars stralende crème compact foundation

Nars pro-prime directe lijn & poriënperfector

NARS HOGE NEEMBERLIJKE COLLECTIE VAN DE LENTE 2014

Tokka Bianca

Tokka Graciella

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen

P.s. Ik ben nu in de gezondheidszorgfaciliteit. Tot ziens, idealiter met een boo-boo-free elleboog. Tabs zijn in vergoeding van alle bloggerelateerde activiteiten terwijl ik weg ben.

Leave a Reply

Your email address will not be published.