May 19, 2024
Uncategorized

Zaterdag surfen, 11 augustus 2018

Geweldige ochtend, glorie. Blij Caturay. ? We worden bereid om naar het strand te gaan naar het strand (omdat je er vroeg wilt komen om een ​​gebied in de primaire parkeerplaats te krijgen, of je uiteindelijk een kilometer verderop te parkeren, evenals een wandeling van Tiny Kilimanjaro) .

De ? Oceaan is bellen!

ADVERTENTIE

Maar eerst een lichte lezing. ?

Als je het niet weet, weet je nu. De make-up ’80s-stijl op Netflix’s Glow is authentiek en legendarisch – dus legendarisch dat de kunstenaars zijn genomineerd voor een Emmy! Om de make-up zo authentiek ’80s mogelijk te houden, vermeden ze hedendaagse tools zoals de aantrekkingskracht. Volgens Glow Makeup Designer Lana Horochowski, “waren de jaren ’80 helemaal over ernstige, extreme lijnen … ik gebruikte de make-up van de meisjes alsof ze het zelf snel snel voor een show toepassen,” legt ze uit. “Als iets een beetje verwelkom was, zou ik het gewoon verlaten.”

Linda Cantello (algemeen beschouwd als de innovator van het rokerige oog) voelt geen Instagram-make-up.

Periode-vieringen zijn een oud aangepast die in veel gezinnen wordt nieuw leven ingeblazen, evenals YA begrijpen wat? Ik geloof dat het een beetje cool is, aangezien waarom deze grote mijlpaal in het leven van een vrouw als een gelukkige stap in de vrouw vieren? Ik heb het liever iets positiefs dan iets schandelijk of negatief.

Charlotte Tilbury heeft betrekking op Sephora … wat aangeeft dat ik er nog veel meer nodig heb om mijn verdomde geest op de VIB-verkoop te verliezen!

Dit was niet-schoonheid geassocieerd, maar nog steeds fascinerend en enigszins angstaanjagende (voor mij, tenminste): er is een nieuw gebied van onderzoeksstudie genaamd “overtuigend ontwerp” dat precies onderzoekt hoe computers de methode die we fungeren en denken. De concepten zijn ontwikkeld tot talloze games, evenals apps, evenals business zoals Twitter en Facebook afhankelijk van overtuigende stijlmethoden om mensen te motiveren om dingen te doen … zoals een stuk meer tijd doorbrengen naar hun telefoons.

Uit het artikel:

“Hoewel verdedigers van overtuigende technologie positieve effecten zullen hebben, kan het positieve effecten hebben, zoals het trainen van mensen om medicijnen tijdig te nemen of gewichtsverlies gewoonten vast te stellen, wat gezondheids- en wellness-experts geloven dat het gedrag van kinderen wordt geëxploiteerd in de naam van de winst van de technische wereld. Op woensdag werd een brief ondertekend door 50 psychologen naar de American Mental Association beschuldigende psychologen die bij Tech Business werken met behulp van ‘Hidden Manipulation Techniques’ en vraagt ​​de APA om een ​​eerlijke stand te nemen in naam van kinderen. ”

Ik zegende de regens naar beneden in Afrika! Precies hoe de FERVENT Twitter-campagne van een tienerfan de magie de magie heeft gegeven die Weezer’s Cover is van dit beroemde ’80s toto-nummer.

ADVERTENTIE

Wat ben je net zo veel als dit weekend?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.