May 19, 2024
Uncategorized

Zaterdag surfen, 22 september, 2018

Let op het hele spel van Thrones-Y Weirwood Tree in de linkerbovenhoek (Connor’s Idea, niet van mij).
Ik ben tot het besef gekomen dat “volwassen” kleurboeken een totale oplichterij zijn.

Ze zullen naar verwachting voor spanningsvermindering zijn, en ik hou van het ongelooflijke ontdekte kunstwerk. Ik heb een paar van hen, maar na jaren moet ik nog een foto afmaken. Niet een.

ADVERTENTIE

Begon deze fiets een jaar geleden; moet het nog afmaken.
Meestal is het omdat ik nooit kan beslissen welke kleuren te gebruiken in de kleine vormen. Net als, als ik me verbind aan het kleuren van een kleine driehoek in de spaken van dit fietswiel met een donker bosgroen, stelt het in wezen de toon voor de rest van de foto. Ik ben geobsedeerd door toegewijd aan het kleuren van alle vergelijkbare driehoeken de exact dezelfde schaduw van groen, en dan moeten alle vormen rond de driehoeken complementaire tonen zijn … het is niet bijzonder ontspuld voor een persoon die de neiging heeft om veel dingen te compliceren (* hoest * mij).

De kleurboeken van kinderen zijn echter een heel ander verhaal! Ik hou van ze. Kleurrijke boeken van kinderen zijn waar het bij is, vriendin.

Ik kleur veel met Connor in haar boeken, die veel meer mijn snelheid zijn dan de volwassenen. De vormen zijn eenvoudiger om te kleuren-coördinaat en nemen niet veel hersenkracht. Plus, wanneer de directeur van je peuter kunst zeer sterke gevoelens heeft over eenhoorns met regenboog manes, moet je luisteren.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

ADVERTENTIE

Verder naar de verhalen van deze week …

Als ik een zeldzame boekcollector was (en had contant geld om te verbranden), zou ik een bod inbrengen op deze kopie van het eerste westerse boek over make-up en parfum. Het dateert uit 1555! Als je geïnteresseerd bent, gaat het volgende week in Parijs op voor veiling.

Fave Lezen van de week: wat betekent dit wanneer een charmeproduct is geëtiketteerd, groen of natuurlijk? Blijkbaar, niet veel. Zo veel meer bedrijven labelen zichzelf en hun producten als ‘schoon’ of gemaakt zonder ernstige chemicaliën en om die reden beter voor jou dan onrein (?) Producten, er is nog steeds geen officiële toezicht die dicteert wat deze uitspraken betekenen, en het veroorzaakt omheen in de charme business.

Ik heb het gevoel dat je het nodig hebt om te ontploffen dat ik er 5 op heb, als je het nieuwe hello gebruikt, kalme masker van oorsprong, omdat het essentiële ingrediënt een niet-bedwelmende cannabis sativa-olie is afgeleid van hennepzaadjes.

Kijk wat de kat mee naar binnen heeft genomen!

Cult Fragrance Brand Byredo heeft een nieuwe vrijstaande winkel in Londen, en het is G-O-R-G-E-O-U-S.

(Ze verkopen ook tassen daar.)

Omdat ik weet dat je sterft aan nieuwsgierigheid, is dit wat erbij betrokken is als Nick Jonas zich klaar maakt voor fotoshoots of de rode loper. Volgens de groomer MARISSA MACADA MACHADA van mannen omvat zijn proces brons, borsthaar opruimen en af ​​en toe een abdominale contour.

Wet ‘n’ wild heeft een nieuwe “zombie” blozen die van zwart in de pan naar roze op de huid gaat, wat?! Kleur mij in de war, want als ik een zombie was, wil ik eigenlijk een zwarte blozen om mijn grijze huidtint te kiezen … maar Hé, dat is gewoon mij.

Video’s van katten wandelen. (Het is iets.)

Praat over het beste geschenk ooit! – Nu kunt u de originele Sweet Valley High Books van de oude school kopen uit de jaren 80.

Deze vader praat over zijn 23-jarige dochterbrows scheurt me op!

Wil iemand boodschappen doen met mij met mij in deze winkel?

Speciaal meisje, echt goed meisje

Ga ik deze 20 minuten van deze kat zwemmen echt bekijken? Ja ja ik ben.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.