May 19, 2024

Zaterdag surfen, 30 juni, 2018

Het is een hot tub time machine!
Ben jij het type persoon dat gewoon het beste kan wandelen in een bubbelbad alsof het geen Thang is? Omdat ik dat niet ben.

Mijn goede vrienden Jen evenals Cindy zijn. Ze zullen geen beat vermijden. Ze zullen gewoon het beste in zwoegen, maar ik beloof dat het me als 10 minuten duurt om mijn lichaam langzaam in inch inch in het warme water inch te laten zakken, evenals zelfs als ik ten slotte wordt ondergedompeld naar zittend, blijf ik onaangenaam voor minste vijf minuten.

ADVERTENTIE

We hebben echt een bubbelbad hier in ons flatgedeelte, evenals in de praktisch 10 jaar die ik hier heb gewoond, ik heb het maar ooit gemaakt voor mijn voeten! Ik vind het leuk om de sterkste jet te ontdekken en het te gebruiken voor een improviserende voetmassage, haha!

Levensvoordelen het beste daar, vrienden. Als je tootsies de hele tijd pijn doen van Stomp-Walkin ‘, vind je een bubbelbad.

Er zijn geen enkel type bubbelbaden in mijn huidige toekomst vandaag, maar we gaan naar het strand, maar ook door “Beach” (Air Quotes), ik verwijs naar een Northern California Beach, dat is niet zoals Californië Stranden worden meestal weergegeven in de films. Hier is het water niet Baywatch Blue (meer als een duistere, verdachte groen …), evenals het is typisch koud om gemakkelijk in te zwemmen zonder een wetsuit.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik hoorde onlangs over een strand genaamd Heart’s Wish On Tomales Bay, die ongeveer een uur ten westen van de Pacifische kust ligt, die naar verwachting echt leuk is, vooral voor de bit. Het is een beveiligde baai, evenals het water dat naar verluidt voldoende warm is om te zwemmen, evenals het ondiep is. Geen getijden, golven of haaien.

Ik hou van het geluid van dat!

Ik wens dat er een methode was voor tabbladen om mee te vinden. Zoals je je kunt voorstellen, is hij eerder een manager strand kitty, maar het is een rit-daar, evenals hij houdt niet van auto’s … tenzij we over zijn aangepaste baby Blue Aston Martin spreken.

Nu, terwijl ik ga, de strandtas met 12 miljoen flessen zonnebrandcrème, hier zijn hier een aantal grote lezingen die ik deze week tegenkwam …

Ik draag dagelijks mascara. In feite draag ik waarschijnlijk veel vaker mascara dan ik niet, dus, onnodig om te zeggen, ik ben een fan.

Is het alleen maar, of lijkt het niet alsof er altijd nog een nieuwe groter is, veel betere mascara die de scène raakt? Zowel en toch heb ik nog steeds niet ontdekt * de enige * mascara tot richtlijn ze allemaal.

Hmm …

Ik geloofde dat dit korte artikel vrij cool was. Het brengt je vrij het hele proces om een ​​nieuwe mascara naar de markt te brengen, van brainstorming, tot ontwikkeling, testen, verpakking en marketing.

Ok, heeft iemand precies hier geprobeerd de frownies faciale patch? Je hebt het waarschijnlijk over hen gehoord. Zij zijn deze patches waarmee u uw deal aanzet, waarmee u naar verwachting rimpels tussen uw wenkbrauwen en over uw voorhoofd gladstrijkt.

(Side Note: Er is een bekende scène in Sunset Boulevard waar het primaire karakter, een vervagende stille filmster genaamd Norma Desmond, trekt wat fronsen van haar voorhoofd.)

Hoe dan ook, ze zijn een onafhankelijk familiebedrijf dat al veel meer dan 100 jaar bestaat, evenals die zijn gerund door een lange lijn van vrouwenondernemers.

Koel! Present president Kat Wright stelt dat “fronsen een niet-invasieve, niet-giftige techniek tegen rimpels zijn, omdat ze worden ontwikkeld om te helpen bij het revitaliseren van gezichtsspieren onder de huid.”

Ik waardeer alles dat belooft om huppels veel leuker te maken (ze zijn echt het werk van de duivel), daarom is ik vereiste (ja, behoefte) een paar van deze sneakers door atletische voortstuwingslaboraties, anderszins begrepen als APL. Met de kracht van de wetenschap zullen hun schoenen zogenaamd uw fysieke mogelijkheden bieden door u in staat te stellen hoger te springen, sneller te runnen en verder uit te rekken.

Normaal gesproken zou ik dit zo veel krijsen als reclame Elegant Talk, maar het lijkt echt te werken. De schoenen zijn zelfs geblokkeerd door de NBA voor het aanbieden van spelers met een onnodig concurrentievoordeel.

Mensen worden innovatief met hun charme shophifing (!), Aangezien twee vrouwen in Texas een wandelwagen gebruikten om veel meer dan $ 1.000 in charmeproducten op Ulta op te tillen.

Deze charme shoot met de sterren van Netflix’s Glow (prachtige vrouwen in het worstelen!) Met ’80s geïnspireerd haar en make-up is allerlei soorten fantastisch! (Het tweede seizoen van de show kwam net uit.)
Ik ben vooral van Alison Brie’s paarse ogen en koraallippen. Ze speelt Ruth Wilder, een van de primaire personages.

Ik bedoel, ik zou echt die hele getop dragen die ze gebruikt om naar de bibliotheek te gaan, lol!

ADVERTENTIE

OK, dat is het voor nu. Tijd om de koeler voor het strand te gaan vullen! Heb je een fantastisch weekend, oké?

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.