May 18, 2024
Uncategorized

Zaterdag surfen, 26 mei, 2018

Blij Caturay, Fabulous! ? Ik hoop dat je goed hebt geslapen. Als ik je niet heb bedankt voor de aanmoediging in de pre-zwangerschapskleding post een paar weken geleden, heel erg bedankt! Je suggesties waren erg behulpzaam. Ik had echt, echt nodig.

Ik heb eigenlijk * Eindelijk * Hebben wat bodems die me goed passen, en ik ben tot het besef gekomen dat ik nu een betere pasvorm heb voor de ‘bochtige’ broek, niet alleen vanwege hoe mijn lichaam veranderde omdat de baby, maar ook omdat Ik heb het afgelopen jaar veel squats gedaan, dus ik heb veel meer spier op mijn buit en dijen. ‘Tis een goed – nee, een geweldig – ding!

ADVERTENTIE

Dus ik ben nu de tevreden eigenaar van een paar van deze J. Crew Shorts, die gewoon gebeurt op moordenaarverkoop op dit moment met behulp van Promotion Code Getaway.

De high-rise denim short in Brixton Wash, oorspronkelijk $ 79,50, zijn te koop voor $ 42 tot 28 mei. De denim voelt zacht en gestructureerd en ze zijn kort maar niet-te kort.

Ik hou er al van. Sterker nog, ik dump uiteindelijk de twee paar slecht passende denim Booty Shorts die ik voor de laatste twee zomers heb gedragen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Voordat de verkoop eindigt op een paar dagen, wil ik ook een paar deze schattige 3 “olijfrobas met een geschulpte zoom (schattige touch!). Ze zijn $ 32 met dezelfde reiscode, naar beneden vanaf $ 59,50.

Ik denk dat de olijf neutraal is, dus ze zouden veel alles moeten kiezen.

Nogmaals bedankt voor de aanmoediging. Nu, verder naar de zaterdag surfen van vandaag …

Misschien merk je nu iets anders als je gaat winkelen voor charmeproducten bij grote warenhuizen zoals Nordstrom en Saks. Om veel meer shoppers te lokken … Veel van de grote winkels bevatten conventionele single-merk-tellers en vervangen ze met een veel meer sephora-achtige open plattegrond, met veel meer en nog veel meer producten van onder-the-radarmerken.

Het is een beetje alsof iemand een enorme spacenk in een nordies zou laten vallen.

Sephora biedt binnenkort nieuwe klassen voor transgendermensen die veel meer willen leren over make-up. Hun 90 minuten “Bold Charm for the Transgender Community” Classes Start in juni en bedekt make-upproducten en applicatietechnieken. Koel!

Ik hoop echt dat Meghan Markle’s Royal Wedding Make-up een trend zal starten in de richting van veel meer benaderbare make-up, en deze auteur denkt dat het op lange termijn effecten op de scène zal hebben.

“Ondanks de schijnbare eenvoud van Make-up van Markle,” schrijft Cheryl Wischhjover, “zou het kunnen worden gemachtigd om een ​​radicaal effect op charme trends te hebben. In de beste wereld van make-up nu vallen de twee vele populaire trends op tegenovergestelde en extreme uiteinden van een esthetisch continuüm. Aan het ene uiteinde, heb je wat bekend is in Instagram Makeup Vernacular als ‘Glam’. Aan de andere kant is er ‘No-make-up make-up’. Markle kwam duidelijk op de kant van de ‘no-make-up’. Het is een groot probleem dat ze zo’n verklaring openbaar maakte omdat de charme-wereld op een fooipunt is, met de push en trek van veel meer versus minder make-up borrelen in popcultuur. ”

Ik wil alle 15 van deze makeup-merken bekijken, die allemaal zijn gemaakt voor diepere skintones * en * eigendom van vrouwen van kleur.

ADVERTENTIE

Ok, iemands koffie heeft een vulling nodig! Heb een goede rest van je dag en een fantastisch Memorial Day-weekend. Laat me weten wat je van plan bent.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

Leave a Reply

Your email address will not be published.